Parship

Een dating website voor serieuze relaties.

Parship is een gerenommeerde dating website die zich richt op het tot stand brengen van langdurige relaties. Gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest, helpt Parship singles bij het vinden van een partner die goed bij hen past. In dit artikel bespreken we de voordelen, doelgroep, gratis account mogelijkheden en kosten van deze dating website.

Pluspunten van Parship

 • Wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest
 • Hoge slagingskans (38% vindt een partner)
 • Veilig en anoniem daten
 • Geverifieerde profielen
 • Mobiele app beschikbaar

Doelgroep

Parship richt zich op hoger opgeleide singles van 30 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De leden zijn voornamelijk professionals met een stabiele carrière en levensstijl. Door deze specifieke doelgroep kunnen leden van Parship gemakkelijker een partner vinden die bij hen past op zowel intellectueel als sociaal vlak.

Gratis account

Bij Parship kun je een gratis account aanmaken om kennis te maken met de website en haar functionaliteiten. Met een gratis account kun je de persoonlijkheidstest invullen en de resultaten bekijken, profielen van andere leden bekijken en glimlachen en ijsbrekers versturen. Echter, voor volledige communicatie met andere leden, zoals het versturen van persoonlijke berichten, dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten.

Kosten en voordelen van een betaald account

Hoewel Parship een gratis versie aanbiedt, zijn de mogelijkheden beperkt. Voor volledige toegang tot alle functies, zoals onbeperkt communiceren en het bekijken van foto’s, is een Premium lidmaatschap vereist. De kosten van een Premium lidmaatschap variëren afhankelijk van de duur van het abonnement:

 • 3 maanden: €44,90 per maand
 • 6 maanden: €39,90 per maand
 • 12 maanden: €24,90 per maand

Een Premium lidmaatschap biedt verschillende voordelen ten opzichte van een gratis account. Met een betaald lidmaatschap kun je:

 • Onbeperkt berichten versturen en ontvangen: Hiermee kun je vrij communiceren met andere leden zonder beperkingen, wat je kansen op het vinden van een geschikte partner vergroot.
 • Foto’s bekijken: Je krijgt toegang tot alle foto’s van andere leden, waardoor je een beter beeld krijgt van potentiële partners.
 • Zien wie jouw profiel heeft bezocht: Dit kan nuttig zijn om te weten wie interesse in jou heeft getoond.
 • Gebruikmaken van de contactgarantie: Parship garandeert dat je tijdens de looptijd van je abonnement een bepaald aantal contacten zult hebben, afhankelijk van de duur van je abonnement. Dit verhoogt je kans op succes.

Met een betaald Premium lidmaatschap krijg je dus meer mogelijkheden om in contact te komen met andere leden en je kans op het vinden van een geschikte partner aanzienlijk te vergroten. Bovendien zorgt de contactgarantie ervoor dat je meer kans hebt om waardevolle connecties te leggen tijdens de looptijd van je abonnement.

In het kort biedt Parship een platform dat speciaal is ontworpen voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. Het gratis account geeft je de kans om de website en basisfunctionaliteiten te verkennen, maar het betaalde Premium lidmaatschap biedt veel meer voordelen en mogelijkheden om succesvol te zijn in je zoektocht naar een geschikte partner. Door de wetenschappelijke benadering en geverifieerde profielen is Parship een betrouwbare keuze voor singles die serieus zijn over het vinden van een langdurige relatie.