Be2.nl

Waar Cupido zijn pijlen schiet en liefde bloeit!

Be2.nl is een populaire en betrouwbare dating website in Nederland, bekend van televisie en gericht op het matchen van singles op basis van hun persoonlijkheid. De website maakt gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest om leden te koppelen aan potentiële partners met wie ze een langdurige en gelukkige relatie kunnen opbouwen.

Pluspunten dating website

  • Wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest
  • Hoge succesratio
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Actieve en betrokken klantenservice

Doelgroep

De doelgroep van Be2.nl bestaat voornamelijk uit singles van 30 jaar en ouder die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De leden variëren in leeftijd, beroep en achtergrond, maar delen de wens om een langdurige en betekenisvolle relatie aan te gaan.

Gratis account

Be2.nl biedt een gratis account aan, waarmee je toegang krijgt tot beperkte functies van de website. Met een gratis account kun je de persoonlijkheidstest invullen, een persoonlijk profiel aanmaken, en profielen van andere leden bekijken. Daarnaast ontvang je partnervoorstellen op basis van de resultaten van de persoonlijkheidstest. Echter, om berichten te kunnen versturen en ontvangen, en om foto’s van andere leden te bekijken, is een betaald lidmaatschap vereist.

Kosten

Hoewel Be2.nl een gratis account aanbiedt, zijn de mogelijkheden beperkt en zul je voor het volledig benutten van de diensten een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, afhankelijk van de gewenste duur van het lidmaatschap:

  • 3 maanden: €49,95 per maand
  • 6 maanden: €24,90 per maand
  • 12 maanden: €19,90 per maand

Voordelen van een betaald account

Het aanschaffen van een betaald account bij Be2.nl biedt tal van voordelen die de kans op het vinden van een geschikte partner aanzienlijk vergroten. Uit onderzoek blijkt dat betaalde leden 87% meer berichten ontvangen dan gratis leden, wat de kans op het vinden van een partner verhoogt. Bovendien kunnen betaalde leden onbeperkt berichten versturen en ontvangen, foto’s van andere leden bekijken, en hun profiel anoniem maken.

Daarnaast biedt Be2.nl een Premium Lite lidmaatschap aan, waarbij leden 20 extra partnervoorstellen per dag ontvangen en gebruik kunnen maken van de mobiele app. Deze extra opties vergroten de kans op het vinden van een geschikte match, wat bijdraagt aan de hoge succesratio van de website.

Be2.nl zet zich in voor de tevredenheid van haar leden en biedt een contactgarantie. Dit houdt in dat, afhankelijk van de gekozen abonnementsduur, leden een gegarandeerd aantal contact en met andere leden zullen hebben. Mocht dit aantal contacten niet worden bereikt tijdens de abonnementsperiode, wordt het lidmaatschap kosteloos verlengd. Hierdoor kunnen leden erop vertrouwen dat zij voldoende mogelijkheden hebben om een geschikte partner te vinden.

De investering in een betaald lidmaatschap bij Be2.nl kan dus zeker lonend zijn. Met de uitgebreide functies, extra partnervoorstellen en de contactgarantie, hebben betaalde leden een aanzienlijk grotere kans om een langdurige en betekenisvolle relatie op te bouwen. De hoge succesratio, het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden en de betrokken klantenservice maken Be2.nl een aantrekkelijke keuze voor singles die serieus op zoek zijn naar liefde.