Doorschakelnummer

Datum bijgewerkt: 6 februari 2023

Tijdens het daten komt er een moment waarop je dan toch echt je telefoonnummer gaat geven. Op Doorschakelnummer.nl hebben ze iets heel handigs bedacht. Met een doorschakelnummer blijft je eigen persoonlijke telefoonnummer anoniem.

Doorschakenummer.nl geeft je een apart nummer beginnende met 084. Dit nummer wordt direct naar jouw eigen vaste of mobiele telefoon doorgeschakeld. Als je zelf belt ziet diegene die je aan de lijn krijgt, jouw telefoonnummer niet. Hierdoor kan je dus anoniem blijven tot wanneer jij dat wilt. Een extra zeer handige service is dat een voicemailbericht naar je emailadres wordt doorgemaild.

De kosten voor deze service zijn gratis. De persoon die naar jou toe belt draagt de kosten voor het gesprek. Ook de kosten voor de voicemailservice zijn gratis. Op het moment dat je geen behoefte hebt aan de doorschakelservice zet je die gewoon tijdelijk uit. Het doorschakelnummer is handig voor op datingsite’s, MSN of gewoon voor in de kroeg. Voor meer informatie verwijzen we je naar de site van Doorschakelnummer.nl