Betaalde versus gratis datingwebsites en dating apps

Datum bijgewerkt: 11 april 2023

Datingsites zijn onder te verdelen in drie soorten; helemaal gratis, helemaal niet gratis en sites met een gratis proefperiode. De laatste categorie komt het meeste voor. De sites die helemaal gratis zijn doen dit doorgaans om te zorgen dat er een hoop mensen lid worden. Na verloop van tijd zullen ook deze sites geld gaan vragen. Geen internetsite investeert belangeloos een hoop geld voor een goed functionerende website. Ga er gewoon vanuit dat je wat geld kwijt bent voor je lidmaatschap.

Gebruik wel een gratis periode. De proefperiode kan je gebruiken om de site te leren kennen en te kijken of het zijn geld waard is. Bepaal of je tevreden bent met de gebruiksvriendelijkheid en de manier waarop er met de privacy wordt omgesprongen. Surf de site door een bestudeer profielen van andere mensen. Wat vind je daar goed of niet goed aan?

Betaal voor de site als je jezelf als een internetdater aan de slag ziet gaan. Wacht vooral niet op mensen die naar jou toe komen. Een pro-actieve houding geeft je de mogelijkheid om optimaal te profiteren van het daten via internet. Brutalen hebben ook op het world-wide-web de halve wereld!